Her tar han rekorden!

258

Her tar han rekorden!

Han kom fra Everton til Manchester United som 18-åring for rekordstore 25,6 millioner pund. Det var den gang rekord for en spiller under 20 år. Etter 13 år i klubber har han nå satt ny rekord for antall scoringer noensinne for Manchester United.

Dagens kamp mot Stoke på 365Bet Stadium ble historisk for Manchester Uniteds spiller Wayne Rooney. På overtid av kampen fikk bortelaget en gylden sjanse til utligning og ett poeng da Joe Allen klippet ned Marcus Rashford på vei inn mot feltet. Zlatan Ibrahimovic som hadde forsøkt seg på frispark tidligere i kampen stilte seg opp inne i 16-meteren. Wayne Rooney, kapteinen, var den som skulle prøve seg på frisparket.

31-åringen takket for tilliten og curlet ballen forbi keeper Lee Grant og opp i det lengste krysset. For en måte å krone sine 250 mål for klubben. Selv om Rooney sikkert helst hadde sett at det ble tre poeng med i sekken fra Stoke, var det en stolt mann som møtte pressen etterpå.

– Det betyr jævlig mye. En stor ære, jeg er veldig stolt. Det er vanskelig å være altfor overlykkelig akkurat nå, på grunn av resultatet i kampen- to poeng tapt. Det er virkelig ikke noe jeg hadde forventet da jeg kom til klubben.

- Annonse -

Se scoringen her:

https://www.youtube.com/watch?v=SbPN4Vdl45U

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -