Hevder at Iniesta velger japansk klubb

304

Andres Iniesta har gjort det klart at han kommer til å signere for en klubb i Kina eller Japan neste uke. Lokal media i Japan mener det er snakk om at Vissel Kobe blir hans neste klubb. Dette skriver Marca.

Vissel Kobe er eid at Hiroshi Mikitani som er lederen i Rakuten, hovedsponsoren til FC Barcelona. En representant fra klubben har sagt at de ikke har noen informasjon om signeringen.

Men den japanske avisen Sports Hochi hevder at Iniesta er fornøyd med tilbudet fra klubben fra byen Kobe og at han drar til Japan etter at Barcelona avslutter sesongen hjemme mot Real Sociedad søndag kveld.

Videre mener kildene at han vil være klar for spill i Vissel Kobe etter fotball-VM.

- Annonse -

Hvis Iniesta drar til Kobe, vil han følge i fotsporene til Michael Laudrup. Han dro fra Real Madrid til Vissel Kobe i 1996, og spilte en sesong der før han fortsatte karrieren i Ajax.

I dagens Vissel-tropp er Lukas Podolski kaptein. Klubben ble i fjor nummer ni i J.League. I 2016 ble de nummer sju, som er lagets beste plassering i J.League. De har spilt der sammenhengende siden 1997 med unntak av 2006 og 2013 da de var kjappe turer nede på nivået under.

Etter 22 år: Andres Iniesta forlater Barcelona

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -