Higuain: «Supporterne her fortjener å se laget deres tilbake på toppen igjen»

172

Gonzalo Higuain starter et nytt kapittel i sin karriere etter at han har signert for AC Milan. Han går til AC Milan sammen med Mattia Caldara, mens Leonardo Bonucci returnerer til Juventus.

Chelsea har vært linket til Higuain gjennom hele sommeren, men han endte opp i AC Milan fordi han hadde god støtte for å velge dem.

«Dette prosjektet motiverer meg mye og jeg håper å betale tilbake tilliten som har blitt gitt meg. Den eneste som ønsket meg i Chelsea var [Maurizo] Sarri, men her ønsker alle meg. Jeg kommer til en klubb med en fantastisk historie,» sa Higuain da han ble presentert.

«Supporterne her fortjener å se laget deres tilbake på toppen igjen,» fortsatte argentinere.

- Annonse -

AC Milan har vunnet mye i sin historie, men det begynner å bli en stund siden de var blant de beste lagene i Italia og Europa.

«Vi kan gjøre store ting her og det viktigste er å tro på at vi kan gjøre det. Hvis vi er overbevist, så kan vi klare det. Jeg ser virkelig fram til dette eventyret,» sier Higuain.

Angriperen snakket også om sin rolle og avkreftet at han er en stjerne som skal redde hele klubben.

«Stjernen her er laget og jeg ønsker å hjelpe dem. En spiller vinner ikke noen turnering, det er laget som vinner,» sier Higuain.

Han sier at selv om det er spillerne som er på banen, er alle viktige, som trenere, doktorer og direktører.

Til slutt takket han Juventus og deres supportere for to fine år i klubben.

På to sesonger i Juventus vant han ligaen to ganger, og scoret 40 mål i Serie A.

Higuain kom til Juventus fra Napoli i 2016, en overgang som gjorde han til tidenes dyreste spiller i Serie A. Denne rekorden ble smadret i sommer da Cristiano Ronaldo fullførte sin overgang til Juventus.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -