Historisk seier ga store gledesscener og håp om å berge plassen

214

SD Huesca vant 2-1 mot Real Betis lørdag kveld, og klubben tok dermed sin aller første hjemmeseier i La Liga i historien.

Klubben fra Nord-Spania rykket i vår opp før første gang, men sett bort fra åpningskampen som de vant borte mot Eibar, har laget slitt tungt og kun tatt åtte poeng på de 17 første kampene. Nå har de skaffet seg 11 poeng, og avstanden opp til sikker plass er fem poeng. Det er fortsatt langt, men laget har vist takter som gjør at de kan håpe å komme over de tre dårligste som til slutt rykker ned.

Det var store gledesscener på El Alcoraz da laget snudde 0-1 til seier mot Real Betis. Betis har hatt en bra sesong og ligger på sjetteplass i La Liga. De tok ledelsen ved Antonio Sanabria ti minutter ut i andre omgang, men på bare seks minutter mot slutten av kampen scoret David Ferreiro og Christian Rivera.

I La Liga ligger Villarreal, Athletic Bilbao og Rayo Vallecano på 16 poeng, og er lagene som foreløpig er innen rekkevidde for Huesca.