Hjemmeseier i Bremen

82

Werder Bremen- Dusseldorf 3-1

På Weserstadion var det i kveld klart for en sekspoengskamp. Begge lag måtte ha poeng. Hjemmelaget for å henge med i toppen og gjestene for å komme seg vekk fra jumboplassen.

Vertene startet best. Første mulighet på frispark gikk utenfor før det var spilt minuttet. Frem til 20 minutt bølget kampen. Lagene skapte muligheter, men det var vertene som først fikk høl på byllen. 1-0 kom etter 20 min signert Mohwald på et godt skudd. Etter målet tok gjestene over spillet. Knappe to min før pause fikk gjestene corner som ble ulovlig stoppet. Hands mente gjestene. Dommer Fritz måtte ha assistanse fra VAR men etter godkjenning blåste han straffe. 1-1 signert Lukebakio. 1-1 til pause. En underholdene 1 omgang.

2 omgang bød på en bølgende kamp de første 25 min. Begge lag skapte muligheter men vertene var nærmest mål. De siste 20 min dominerte vertene. 2-1 signert Harnik kom etter 71 min. Etter 78 min var kampen avgjort da innbytter Sargent satte inn 3-1 for vertene.

En underholdene match på en regntung gressmatte i Bremen. Hjemmelaget henger med i toppsiktet mens gjestene må kjempe videre i bunnen av tabellen.