Hjemmeseier i Bremen.

118

Werder Bremen-Hertha Berlin 3-1.

Hjemmelaget gikk offensivt ut i kveldens oppgjør på Weserstadion. De fikk med seg noen halvsjanser før ballen satt i nota etter 11 minutter. Martin Harnik sørget for at hjemmelaget fikk en tidlig ledelse.

Kampen fortsatte med trøkk fra hjemmelaget og flere muligheter. Mot slutten av omgangen tok gjestene mer over føringen. Men det hjalp ikke. Rett før hvilen gikk Bremen opp i 2-0. Milos Veljkovic stanget inn 2-0 og lagene gikk til pause med en grei ledelse.

I pausen ble Rune Jarstein byttet ut og dermed måtte han se 2. omgang fra benken. Selv uten en nordmann på banen ser vi gjestene tar føringen i 2. omgang. Utlikningen kom i det 53. minutt og J. Dilroson gav gjestene håp.

Håpet varte ikke lenge. etter 65 minutter fikk hjemmelaget straffe som Max Kruse plasserte i nota.

Gjestene gav seg ikke, men fikk ikke uttelling på mulighetene sine. Det endte med at alle poengene ble igjen i Bremen.