Hoeneß misfornøyd etter nytt poengtap: – Må snakke internt

117

Bayern-presidenten Uli Hoeneß var ikke fornøyd etter at laget sløste bort en 3-1-ledelse mot Düsseldorf. Etter poengdelingen mot det nyopprykkede laget ligger Bayern på femte plass, ni poeng bak serielederne Dortmund.

– Det er en tung dag i dag. Vi kan selvfølgelig ikke være fornøyde med resultatet. Vi må snakke internt, sa Hoeneß etter lørdagens kamp.

– Vi må utnytte de neste dagene for å finne ut hva som foregår. Vi spiller dårlig fotball, er uinspirerte på banen. Først og fremst spiller vi fotball uten selvtillit, og det bekymrer oss. Selvfølgelig vil man alltid høre på spillernes meninger, men når ledelsen må ta noen avgjørelser må man gjøre det selv, mente presidenten.

Til tross for at Hoeneß varsler en intern analyse, utelukker han at Kovac får sparken før Champions League-kampen på tirsdag.

– Det er ikke noe tema akkurat nå, sa han om en eventuell oppsigelse av Kovac.

– Vi har besluttet at vi ikke skal ta noen forhastede beslutninger. På tirsdag har vi en vanskelig kamp (mot Benfica, red. anm.). Vår trener vil da helt sikkert hete Niko Kovac. Og deretter må vi ta en analyse av hvor vi egentlig står for tiden. For oss er det viktig at vi forblir rolige. Det er vanskelig, det må jeg innrømme. Vi må samle alle krefter for å klare oss i Champions League på tirsdag. Deretter må snakke sammen og finne ut hvordan vi ønsker å fortsette. For det som har skjedd i dag, er absolutt ikke akseptabelt, la Hoeneß til.

Hoeneß vil likevel ikke svare på om han mener at Kovac kan mislykkes som Bayern-trener.

– Det kan jeg ikke si noe om nå. Vi må alltid etterspørre oss selv i klubben. Hvorfor er situasjonen slik den er, hvorfor spiller vi som vi spiller? Vi kan ikke si at det sikkert kommer til å ordne seg. Det har aldri vært det Bayern har stått for. Vi må bruke de neste dagene og kanskje også ukene for å finne den riktige løsningen, svarte han.

– Nesten hvert angrep mot oss blir mål

Et stort problem for Hoeneß er lagets tilstand.

– Man har på følelsen at laget er utrygt. Når man er Bayern og leder to ganger hjemme mot Düsseldorf da skal man være i stand til å cruise hjem seieren. Det er ikke slik det er akkurat nå. På tribunen har man alltid på følelsen at hvert angrep av motstanderlaget kan ende opp som baklengsmål. Man må finne ut hva årsakene til dette er. Det finnes også noen spillere som burde etterspørre seg selv. Det ble tydelig i dag når jeg ser på amatørfeilene vi gjør, ble Hoeneß tydelig i sin kritikk.

Til tross for at Hoeneß oppfatter situasjonen som meget alvorlig, har han ikke gitt opp håpet på seriegullet.

– Jeg har ikke gitt opp seriegullet. Å snakke om å vinne serien for tiden hadde vært arrogant. Dortmund har flaksen som vi for øyeblikket ikke har. De scorer det avgjørende målet rett før slutt og vi får det avgjørende baklengsmålet gjentatte ganger. Da må man spørre seg hvorfor nesten hvert angrep mot oss blir mål for tiden. Det har også å gjøre med spillerne, mente han.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer