Hoffenheim-treneren deler sine bekymringer

121
Julian Nagelsmann er bekymret for at spillerne ikke gir 100% for klubben. Foto: achtzehn99

Hoffenheim-trener Julian Nagelsmann er litt bekymret for at det har påvirket spillerne at de vet han ikke er i klubben neste sesong.

Det ble allerede annonsert før sesongen at Hoffenheim-trener Julian Nagelsmann vil ta over som trener i RB Leipzig fra begynnelsen av neste sesong, noe som er litt uvanlig. Treneren er også litt bekymret for om det har påvirket spillerne at de allerede så tidlig visste at han forsvinner neste sesong.

- Annonse -

– Hvis en spiller er misfornøyd og vet at treneren vil forlate klubben til sommeren, er det alltid en risiko for at misnøye blir enda større og at det kommer ut mer offentlig,” fortalte Nagelsmann til den tyske tv-kanalen Sport 1.

– Det er heller ingen sikkerhet for at noen av spillerne for tiden tenker at de ikke trenger å gi alt for klubben, selv om dem vet at jeg er borte fra neste sesong.

Ny trener innen våren

Hoffenheims eier Dietmar Hopp informerte i forrige måned at de allerede har noen kandidater til å ta over trenerjobben for klubben, og den heteste navnet er utvilsomt Red Bull Salzburgs trener Marco Rose.

Kommentarer

kommentarer