Højbjerg til Southampton: «Jeg vil vise at de ikke har feil»

170

Dansken Pierre-Emile Højbjerg signerte mandag en femårskontrakt med Southampton. 20-åringen har vært Bayern München-spillere i flere år allerede, men har de to siste sesongene vært utlånt til Augsburg og Schalke, og fått mye viktig erfaring i Bundesliga.

Han spilte 17 kamper for Bayern München i ung alder, og forrige sesong 23 kamper (hvorav ti som innbytter) for Schalke. I sin halve sesong i Augsburg andre halvdel av 2014/15-sesongen var han meget viktig og ble populær i klubben. De tok sin beste plassering noensinne med femteplass og kvalifiserte seg til Europa League.

Højbjerg selv er veldig fornøyd med overgangen, og sier følgende til Southamptons nettside:

«Det er en stor mulighet for meg. Jeg ser fram til å gi det jeg har og det jeg kan for klubben. De har stolt på meg og jeg ønsker å vise dem at de ikke har tatt feil. Da jeg hørte at Southampton var interessert i meg sa jeg til folk at det er dette jeg ønsker fordi jeg kunne seg meg selv i laget. De spiller slik jeg tenker og det passer meg godt. Jeg håper jeg kan komme hit å være en del av Southampton-familien.»

- Annonse -

Southampton-direktør Les Reed mener Højbjerg bidrar til å gi laget blant de beste midtbanene i Premier League.

«Pierre er et spennende ungt talent, som vi er veldig glad for å ønske velkommen. Han er bare 20 år og allerede etablert landslagsspiller og har fått mye viktig erfaring i Bundesliga. Det er veldig bra for vårt rykte at han har valgt Southampton som det neste steget i karrieren.»

 

(Foto: Youtube)

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -