Holstein Kiel opp på tredjeplass etter seieren over Magdeburg

266

Holstein Kiel klatret opp på tredjeplass på tabellen i 2. Bundesliga, etter en sterk sluttspurt mot Magdeburg.

Laget som rykket opp forrige sesong til 2. Bundesliga og klarte seg med bravur på nest øverste nivå. Har startet denne sesongen veldig bra. I går møte dem nyopprykkede FC Magdeburg til dyst på eget gress. Etter en sterk sluttspurt var det hjemmelaget som kunne juble for tre poeng.

Det var Holstein Kiel som var det førende laget i gjennom storedeler av kampen, mot et kompakt Magdeburg-forsvar. Kampens første sjanse var riktignok gjestene som fikk ved Marcel Costly når han fyrer av et skudd, som blir enkelt for målvakten til Kiel. Noen minutter senere er det hjemmelagets, Mathias Honsak som får en kjempemulighet i den andre enden. Men lagene går i garderoben på stillingen 0-0.

Etter pausen fortsetter Kiel i som det førende laget. Fem minutter ut i den andre omgangen får klubbens ny signering Jani Serra en kjempe mulighet, dog uten at han klarer og sette ballen i mål. Men i kampens 65 minuttet kommer scoringen og det for gjestene. Når Philip Türpitz sender Magdeburg opp i ledelsen, det etter et flott forarbeid av Christian Beck.

Alexander Mühling sørget for 1-1 i det 75. minuttet. Etter utligningen var det et voldsomt trøkk fra hjemmelaget, mot gjestene sitt mål. Hjemmelaget kastet inn på Aaron Seydel i håp om å dra seieren i land, og i det 87 minuttet var han frempå og sendte hjemmefansen, til himmels da han sørget for 2-1. Med seieren går Kiel opp på en tredjeplass med åtte poeng.