Honda: “Vi får ikke mye støtte gjennom tøffe tider”

152
Keisuke Honda kritiserer AC Milan sine supportere. (Foto: Wikimedia Commons)

Den japanske landslagsspilleren Keisuke Honda er ikke imponert over fansen til AC Milan. Klubben går gjennom en meget tøff tid, og Honda mener at fansen er for opptatt av resultater og ikke gir nok støtte på tribunen.

AC Milan, som har vunnet Europa-cup sju ganger, har ikke vært nær å ta et eneste trofé de siste fem årene og er også utenfor Europa for tredje året på rad.

“I Japan er det strengt tatt ikke noe boooing. I Milan synes jeg det er altfor mye,” sier Honda.

Han er nå tilbake med landslaget som skal spille VM-kvalifisering mot Irak og Australia. Han har fortalt om den tøffe tiden for AC Milan til det japanske nyhetsbyrået Kyodo.

“Det som er virkelig feil i Milan er at når vi ligger under i en kamp, forlater de laget fullstendig. Jeg føler absolutt ikke noe kjærlighet. Men så snart vi vinner, behandler de deg som familie. Så hva betyr laget for dem, bare nummer og seier og tap?,” spør han.

AC Milan ble nummer sju i Serie A forrige sesong og er nå på sjetteplass etter sju kamper under sin nye manager Vincenzo Montella.

“Jeg tror det er en av grunnene til at ikke bare AC Milan, men også det italienske landslaget, er i den situasjonen de er i,” sier angriperen som bare har spilt to kamper i Serie A i høst.

“De har vært opptatt kun av resultater og den filosofien kan bare fungere om man har talent og kan håndtere presset,” sier Honda.

Serie A 7. runde: Dommerhjelp, stille jobb og ubrukelige borte

 

Kommentarer

kommentarer