Hovland vender hjem til Sogndal

342

Even Hovland vender hjem til Norsk fotball og Sogndal. Det ble klart etter klubben presenterte han på en pressekonferanse i dag.

Den norske landslags midtstopperen Even Hovland (28), er klar for gamleklubben Sogndal, etter å ha vært uten kontrakt siden i sommer. Etter at han ikke fikk forlenget kontrakten med den tyske 2. Bundesliga-klubben 1. FC Nürnberg.  Det skal ha vært flere klubber i både Norge og utlandet som har vært ut etter 28-åringen, blant annet Vålerenga og Sogndal. Han fikk også flere tilbud fra andre utenlandske klubber, men valgte å reise hjem til kjente omgivelser.

Hovland slo virkelig i gjennom i Sogndal og ferden gikk så videre til Molde før han endte i Tyskland og Nürnberg. Hvor han fikk 41 kamper for det tyske laget. Nå har han skrevet under en kontrakt på tre og et halvt år.

– Vi er veldig glad for at Even kommer hjem til oss for en periode. Han er en av de beste midtstopperne i landet og har internasjonal erfaring, sier Håvard Flo.

- Annonse -

28-åringen skal være mer en klar for å bidra

– Det blir en bra utfordring for meg, til tross for at det er en plass jeg kjenner godt. Jeg er klar for å bidra med det jeg kan, for å hjelpe klubben i fremtiden, sier ham til Eurosport.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -