Hummels i forhandlinger med Bayern

103

Bayern Münchens direktør Karl-Heinz Rummenigge har bekreftet at klubben er i dialog med Mats Hummels.

Bayern München bekreftet tirsdag at klubben forhandler med Borussia Dortmund om en overgang for midtstopperen Mats Hummels. I løpet av de siste årene har det svirret masse rykter om hvor Dortmund-kapteinen fortsetter karrieren sin.

Flere ganger har han vært ryktet med en «mulig overgang» til Premier League-klubben Manchester United. Men nå virker det som om han vender hjem til Bayern München å fortsetter karrieren sin der.

Dortmund-direktøren Hans-Joachim Watzke forventer at Hummels reiser til Bayern. Også Bayern-direktøren  Karl-Heinz Rummenigge bekrefter med de samme ordene som Watzke har sagt.

- Annonse -

– Ifølge rapportene er det snakk om tre parter som er involvert i overgangen. Så vi er nødt til å være tålmodig. Jeg vil ikke gå i detalj i dag, sier Rummenigge.

Dortmund administrerende direktør Hans-Joachim Watzke har tidligere uttalt at klubben ikke vil blokkere en overgang til Bayern München for Mats Hummels, hvis forsvareren ønsker dette.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -