Hummels: Jeg vil spille Champions League fotball

374

Mats Hummels sier i et intervju til den tyske avisen Süddeutsche Zeitung  hvorfor han valgte Bayern München. 

Avslører hvorfor han valgte Bayern

Den tyske landslagsspilleren og den tidligere Borussia Dortmund-profilen Mats Hummels var lenge knyttet til en overgang til Premier League og da Manchester United. Nå avslører Mats Hummels i et intervju med den tyske avisen Süddeutsche Zeitung, hvorfor han valgte sin barndom klubben Bayern München, og refererer samtidig til at Manchester United ikke var interessant for hans del.

– Egentlig så var England, Spania og Tyskland, de eneste relevante ligaer som jeg kunne se meg selv spille i, men på dette tidspunktet var det bare ikke en engelsk klubb som kunne gi meg hele pakken, sier Hummels ifølge ESPN til Süddeutsche Zeitung.

- Annonse -

Les også: Tyskland sikret avansement

Klubben fascinerer meg, og spiller Champions League

 

– «hele pakken» er for meg en klubb som fascinerer meg, en klubb som jeg alltid har ønsket å spille for når tiden var inne for det og selvfølgelig spille Champions League. Fordi det siste elementet ikke kan oppfylles, i alle klubbene, og jeg kan kanskje forestille klubben i spørsmålet, sier den nye Bayern-spiller som også sier at det var flere engelske klubber som ønsket han.

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -