Hummels sin fremtid skal avgjøres i neste uke

144

Mats Hummels fremtid vil bli avgjort i løpet av neste uke, om det blir en ny klubb eller om han fortsetter i Borussia Dortmund.

Mario Götze, Robert Lewandowski og kanskje Mats Hummels. Bayern har de siste årene snappet Dortmund største profiler, nå virker det mer og mer sannsynlig at Sør-tyskerne også henter Mats Hummels tilbake til klubben. Tidligere denne måneden offentligjorde Ruhr-klubben at Hummels ønsket å flytte til Bayern, men det er ingenting som er definitivt ennå. Nå sier Hans-Joachim Watze at det vil bli tatt en beslutning i neste uke.

– Avgjørelsen er selv opp til Mats Hummels. Men det vil bli tatt en avgjørelse i neste uke, sier Watzke  til Sky ifølge Bild.de. Klubbkameraten , Marcel Schmelzer, og resten av troppen prøver også å overbevise Hummels at han må bli værende i klubben.

– Vi prøver selvfølgelig med alle slags argumenter for å overbevise han at han skal være her. Men det er Mats ‘egen beslutning, sier Schmelzer til Bild. Mats Hummels har kontrakt med Dortmund frem til 2017, og han har vært i klubben siden 2008 da han ble hentet fra Bayern München.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -