Hvem blir toppscoreren i EM 2024?

110
Kylian Mbappe. Foto: Кирилл Венедиктов, Fotballnerd.no.

Med EM 2024 i gang er det stor spenning knyttet til hvem som vil stikke av med toppscorertittelen. Kylian Mbappe er favoritten til å vinne gullstøvelen. Den franske stjernen har hatt en fantastisk sesong med Paris Saint-Germain, hvor han scoret 27 mål på 29 kamper. I internasjonale turneringer har han også vist seg som en produktiv målscorer, med åtte mål i VM 2022 og ni mål i EM-kvalifiseringen. Mbappes evne til å levere når det gjelder gjør ham til en sterk kandidat med odds rundt 5.50​.

 

Harry Kane er en annen het kandidat. Som kaptein for det engelske landslaget har Kane hatt en imponerende sesong med Bayern München, hvor han scoret 36 mål i Bundesliga. Kane scoret også åtte mål i EM-kvalifiseringen, og hans evne til å finne nettet jevnlig gjør ham til en formidabel utfordrer. Med odds rundt 6.50 anses han som en av de sterkeste konkurrentene til Mbappe​.

 

- Annonse -

Cristiano Ronaldo, til tross for å være 39 år gammel, kan heller ikke utelukkes når du sjekker ut å tippe på målscorer hos Techopedias anbefalte bettingsider. Ronaldo har scoret 33 mål på 30 kamper for Al-Nassr i Saudi Pro League og ti mål i EM-kvalifiseringen. Hans erfaring og målscorerinstinkt gjør ham til en verdig kandidat med odds på rundt 13.00. Ronaldo deltar i sitt sjette EM og har totalt 14 EM-mål, noe som understreker hans kontinuerlige evne til å prestere på høyeste nivå​​.

 

Romelu Lukaku er også en sterk kandidat med odds rundt 20.00. Han har vært en pålitelig målscorer for Belgia, spesielt i EM-kvalifiseringen hvor han scoret 14 mål. Lukakus fysikk og teknikk gjør ham til en konstant trussel foran mål, og Belgia vil være avhengige av hans mål for å gå langt i turneringen​ (Sporting Post)​​ (www.bettingexpert.com)​. Olivier Giroud, med odds rundt 34.00, kan også være en interessant spiller å følge. Den franske veteranen har vist at han fortsatt kan levere på høyeste nivå for landslaget og er kjent for sine viktige mål i avgjørende kamper​.

 

Jude Bellingham og Phil Foden er to unge engelske spillere som kan overraske. Bellingham, med odds på rundt 16.00, har imponert stort både for klubb og landslag, mens Foden, med odds på 25.00, er kjent for sin teknikk og kreativitet som kan åpne opp forsvar og skape målmuligheter​.

 

Tidligere toppscorere som Cristiano Ronaldo og Antoine Griezmann vil også delta i EM 2024. Ronaldo deltar i sitt sjette EM og har totalt 14 EM-mål, og han har en unik evne til å finne målet i viktige øyeblikk. Griezmann, som var toppscorer i 2016 med seks mål, har også vist seg som en viktig spiller for Frankrike i store turneringer​.

 

Andre spillere som kan overraske inkluderer Alvaro Morata og Kai Havertz. Morata, med odds på 33.00, er kjent for sin evne til å score viktige mål for Spania, mens Havertz, med odds på 26.00, har hatt en god sesong med Arsenal og kan spille en viktig rolle for Tyskland​​.

 

For å oppsummere er Kylian Mbappe og Harry Kane de klare favorittene til å vinne toppscorertittelen i EM 2024, men det er flere spennende outsidere som kan overraske. Romelu Lukaku, Olivier Giroud, Jude Bellingham og Phil Foden er alle verdige kandidater som kan utfordre favorittene. Det er viktig å følge med på oddsendringer og vurdere de ulike spillernes form før du plasserer dine spill. EM 2024 lover å bli en spennende turnering med mange mål og dramatikk.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -