Før kampen: Real Madrid eller Manchester City til Milano?

267

Det er vel ingen som vil si at noe annet enn at Real Madrid er favoritter i dagens semifinale i Champions League. 0-0 fra oppgjøret i på Ethiad uten Ronaldo tilsier at det blir en gedigen overraskelse om det ikke blir en ny finalekamp i CL mellom de to Madrid-klubbene. Det skjedde for 2 år siden og da vant Real Madrid med 4-1 etter ekstraomganger.

Ronaldo er meldt klar til kamp, noe som så klart har vært et stort samtaletema. I følge et intervju med Zidane i går kveld er Ronaldo 100 % klar og frisk. Benzema er ikke klar og er ikke i troppen. Det samme med Casemiro som har blitt mye brukt av Zidane. Bortelaget har med igjen Yaya Toure, som ikke var med i første oppgjøret. David Silva er ute med skade.

Vi vurderer Real Madrid som det klart sterkeste laget, og for at dette skal bli en spennende kamp så bør den nøytrale tilskuer håpe på en litt tidlig City-scoring. Det betyr at hjemmelaget må ha 2 mål for å gå videre, og da kan dette bli interessant. City er et godt lag og skal ikke på noen måte avskrives.

Marca er ute med disse forventede lagoppstillingene til kampen i kveld kl. 20.45 på Santiago Bernabeu i Madrid.

- Annonse -

Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo – Kroos, Modric, Isco – Ronaldo, Jese, Bale.
Manchester City: Hart – Sagna, Otamendi, Kompany, Clichy – Fernando. Fernandinho – De Bruyne, Toure, Navas – Aguero.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -