Hvor ender Higuain BVB, Milan eller Chelsea?

198

Overgangssagaen rundt Gonzalo Higuaín ser ut til å fortsette. Hvor ender spilleren BVB, Milan eller Chelsea?

Ifølge “Sky Italia” skal Borussia Dortmund være interessert i den argentinske stjernespissen Gonzalo Higuain. Juventus har sett seg nødt til å selge en eller flere spillere, etter dem hentet inn Cristiano Ronaldo i sommer. Og øverst på salgslisten er Gonzalo Higuain. Men klubben ønsker også å gi plass til en spiller som Paul Pogba (25).

- Annonse -

Men for Borussia Dortmund vil det bli en kostbar affære. Ettersom Juve  kreve minst 55 millioner euro for spilleren. Ifølge flere kilder tjener han omtrent 15 millioner euro pr, år i Juventus – spørsmålet er om han er villig til å gå ned i lønn eller ikke, mest sannsynlig er han ikke villig til det. Han vil dermed bli dyrere enn de to BVB-kandidatene Mario Mandzukic (32, Juventus) og Alvaro Morata (25, Chelsea FC). Om BVB skulle gå for Higuain, vil en samlet pakke koste minst 100 millioner euro.

I et intervju gjort med Sport Bild, sier Hans-Joachim Watzke følgende: 

– Om vi kun skulle ha hentet inn en spillere, så kunne vi ha innfridd overgangsummen. Det er helt klart, sier Watzke i et intervju gjort med Sport Bild.

Skal være enig med AC Milan

På den andre siden kan en overgang allerede være for sent for BVB. For ifølge Gianluca di Marzio hevder at Juventus skal ha kommet til enighet med AC Milan – og Higuain sies å ha skal ha akseptert en overgang til Milano-klubben. Videre skriver han at klubben skal låne han for  20 millioner euro for kommende sesong. Neste sommer blir han solgt for 35 millioner euro. 

Chelsea skal også være ut etter spilleren

Det tredje laget som er på “jakt”, etter argentineren sine tjenester er Chelsea. Men flere hevder at dem kan være ute av kampen, om vi skal tro Gianluca di Marzio. Men PL-klubben har fått inn en ny trener i form av Maurizio Sarri, som virkelig ønsker å hente spilleren til Premier League. Begge kjenner hverandre fra tiden sammen i SSC Napoli. Hvor Higuain under ledelse av Sarri, hadde sin beste sesong noensinne. I 2015/16 scoret han 36 mål i Serie A. 

Kommentarer

kommentarer