Indre Østland 3.div, avd. 9: Kampfakta 21.serierunde; Redalen vant toppoppgjøret mot Lillehammer

413

Redalen vant toppoppgjøret mot Lillehammer og HamKam 2 fikk to spillere utvist med direkte rødt kort i bortekampen mot Strindheim TF 2. Raufoss 2 vant ni-måls-thrilleren på NAMMO Stadion mot Faaberg med 5-4, der lagets toppscorer, Ole Thomas Skogli, ble matchvinner.

Fotball

Kamper 21.serierunde:

16/9 Lillehammer – Redalen 0-3 (R: Kasputis 16, Alfsen 29,68)

Redalen vant toppoppgjøret på Lillehammer og 310 tilskuere var møtt frem på Stampesletta. Per Sigmund Alfsen ble 2-målsscorer.

17/9 Heimdal – Ottestad 1-2 (H: Sæther Moen 53/O: Rossvoll 31, Haugen 47)

17/9 Trygg/Lade – Alvdal 7-0 (TL: Midtsand 17,68, Gjerde 35, Madsen 54, Bjørnstad 66, Dahl 78, Strugstad 90)

Alvdal tapte sin 10. bortekamp for sesongen og står med et fattig bortepoeng så langt.

17/9 Sverresborg – Eidsvold TF 3-2 (S: Bekken 38, Rolland 89, Tømmerdal Frøner 94/E: Gawecki 34, Dabove 90)

Sverresborg påførte serielederen sitt 3. serietap for sesongen, alle på bortebane. Hjemmelaget gikk opp til 2-1 minuttet før full tid ved spiller Henrik Rolland, men serielederen utlignet i det 90.min ved spiller Thierry Dabove. Først i det 94.min, scorer Jonas Tømmerdal Frøner vinnermålet og blir matchvinner med sitt 19.seriemål for sesongen. 50 tilskuere var tilstede på Havstein kunstgress.

17/9 Strindheim TF2 – Hamkam2 4-2 (S: Kviteng 14 str,81 str, Kahegezo 16,72/H: Ruge Post 6, Jevne Hagen 78)

Hos bortelaget fikk 2 spillere direkte rødt kort i kampen! Først var det keeper Lars Larsson Jendal i det 12.min, og deretter Niklas Eriksen Bjørnstad i det 70.min. Begge spillerne får en kamp karantene.

18/9 Gjøvik/Lyn2 – Kattem 6-1 (GL: Skogsbakken 10, Søbye 29, Al Laham 37,65, Ulstein 42, Dalby 90/K: Al-Ezzawi 8)

Kattem tapte sin 9. bortekamp for sesongen og står med to fattige bortepoeng så langt. Kattem scoret først etter 8 min ved spiller, Mohammed Al-Ezzawi, men hjemmelaget slo raskt tilbake 2 minutter senere og utlignet ved Ådne Skogsbakken. Resten av kampen handlet om Gjøvik/Lyn 2, som vant hele 6-1 etter 4-1 ved pause. 30 tilskuere var på plass på Gjøvik stadion.

19/9 Raufoss2 – Faaberg 5-4 (R: Næss 7,26, Aganspahic 41, Skogli 82.82/F: Ntambwe 10,32, Gjeruldsen 71,79)

Pauseresultatet var 3-2. Raufoss 2 tok ledelsen 1-0, 2-1 og 3-2, og på stillingen 3-3, tok Faaberg ledelsen 3-4 ved spiller Sven Thore Gjeruldsen, som scoret sitt andre mål for dagen i det 79.min. Men hjemmelaget, som kjemper om å bli blant de 4-5 beste på tabellen, ville ikke gi seg og scorer i det 82. og 83.min ved sin toppscorer, Ole Thomas Skogli, som nå er oppe i 16 seriemål for Raufoss 2. Resultatet bringer Raufoss 2 opp på en 4.plass på tabellen, på samme poengsum som Lillehammer, som tapte for Redalen.