Innleid veteran avgjorde «tidenes derby», og sikret tre svært viktige poeng

278

Det ble omtalt som «tidenes Nottinghamshire-derby», oppgjøret i League Two mellom Notts County og Mansfield Town lørdag.

Det fordi Notts County, verdens eldste profesjonelle fotballklubb, ligger sist i serien og i stor fare for å rykke ut av de profesjonelles rekker i engelsk fotball for første gang. Notts County var en av 12 klubber som var med og startet fotballserien i 1888.

Mansfield Town på sin side kjemper for opprykk, og lå på andreplass på tabellen før helgens kamper.

Etter 19 minutter fikk 12.660 tilskuere, av dem 4.283 som hadde tatt den korte turen fra Mansfield til Nottingham, se kampens eneste mål. 35 år gamle Craig Mackail-Smith, som er på lån i Notts County fra Wycombe, lå i returrommet og knallet ballen i mål på volley fra 16-meteren.

- Annonse -

Ifølge Notts County sin twitteroppdatering, ledet The Magpies fullt fortjent til pause.

Resultatet holdt seg også i en nervepirrende andreomgang, og Notts County vant sitt første Nottinghamshire-derby siden 2005.

Før resten av helgens kamper ligger Notts County fortsatt sist, men sju poeng på de tre siste kampene, alle mot topplag, gjør at klubben øyner gode muligheter for å klare seg. Det er bare ett poeng opp til sikker plass i det som ligger an til å bli en uhyre spennende innspurt.

Verdens eldste klubb kaller det tidenes derby

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -