Skal visstnok i samtale med Diego Simeone om trenerjobben

767
Diego Simeone, trener for Atletico Madrid, ser ut til å være Inters førsteprioritet som ny trener. (Foto: Wikimedia Commons)

Atletico Madrids trener Diego Simeone kan bli fristet til å ta over Inter etter denne sesongen, hvis Atletico vinner Champions League. Det er nettsiden goal.com som skriver dette i dag i en eksklusiv nyhet.

De skriver at Inter skal arrangere et møte med Simeone hvor de vil presentere han et offisielt tilbud for å ta over den italienske storklubben. Møtet vil foregå etter semifinalene i Champions League, hvor Atletico møter byrivalen Real Madrid.

Det er ventet at Nerazzurri vil tilby Simeone en treårskontrakt verdt seks millioner euro. Den tidligere Catania-treneren vil da ta sin eventuelt nye jobb med en gang etter denne sesongen, og det er ventet at han vil få det meste av kontrollen på klubbens transferpolitikk.

Simeones kontrakt med Atletico går ut sommeren 2018 og det er ingen tvil om at han ønsker å respektere sin kontrakt og lede klubben også neste sesong når de flytter inn på ny stadion.

- Annonse -

Men goal.com skriver at de er informert om at hvis Atletico vinner Champions League i år, vil Simoene kunne gå av og være klar for nye utfodringer hos Rojiblancos.

Argentineren har ifølge goal.com aldri lagt skjul på at han har et ønske om å trene Inter før eller siden, etter at han fikk en stor stjerne blant Inter-fansen som spiller mellom 1997 og 1999.

Simeone er også nær venn av Inters visepresendt og ikon Javier Zanetti, som skal være nøkkelpersonen bak arbeidet med å få Simeone til Italia og ta over Inter etter nåværende trener Stefano Pioli.

Sist sommer ble Inter kjøpt av det kinesiske selskapet Suning Holdings Group, og det er ventet at de vil bruke mye penger på spillerkjøp i sommer.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -