Eg Sindre Taule Sandstå har intervjua Åsanes hovedtrener Morten Røssland om hans tankar om å være i Åsane.

- Annonse -

Korleis er det og være i Åsane?
Det er mykje spennande som skjer i Åsane nå, både sportslig og utenomsportslig. Vist eg tenker på det sportslige har vi komet god i gang med oppkjøringa, vi har begynt og etablere ein god spelestil. Og vi har spelt nokon kamper som vi er greit fornøgd med, laget trener masse og eg syntest vi har ein veldig fin gjeng her i Åsane med mange gode spelarar. Vi er kanskje litt få spelarar med bare 14 som har kontrakt, så vi har fortsatt mykje jobb framfor oss, men eg er godt fornøgd.

Så dekke har fleire overgangar på gang?
Jada, vi kommer til å forsterke oss utover. Men vi har mange gode spelarar her allereie. Vi har fått Wolle Steen tilbake, me har fått ein speler som Ole Martin Kolskogen til og løfte mykje i det siste. Det ser bra ut sannset.

Er målet denne sesongen og rykke opp til OBOS- Ligaen?
Nei vi har ikkje sett noko mål enda. Vi i Åsane har eit mål om og være eit topp 30 lag, altså i OBOS eller høgare, men akkurat er vi i ein byggefaset. Det er starten på eit nytt kapittel med ny spellesil og nytt anlegg.

Kven er det som blir nøkkelspelarane dine i din offensive spelestil?
Vi har ein speler som Stian Nygard som var god for nokon år sidan, men som ikkje har fått ut potensialet sitt. Vi har ein spennande kantspeler som heiter Joakim Hammersland han bur det mykje i. Vi har ein targetspiss i Bruun-Hanssen, sterk med hovud og sterk i feltet. Vi har vanvitig spennande speler på veg opp, Ole Didrik Blomberg heiter han.

Er det nokon spelarar Åsanesuportarane bør sjå opp for denne sesongen?
Ja eg kan trekke opp ein speler som kommer frå utviklingsavdelingen som er ein spennande fotballartist som har vert litt ute og litt inne, Belly heiter han. Han er født i 1998 og er ein veldig artig speler å sjå på og har ein utrulig teknikk, god med ball, han kan drar av dei dei fleste spelarane.

Kommentarer

kommentarer