Intervjuet – Bersant Celina (Manchester City)

916

Intervjuet – Bersant Celina (Manchester City)

Først og fremst Bersant. Hyggelig at du tar tid til intervjuet fra Fotballnerd.no

«Bare hyggelig»

Du valgte å dra tidlig ut for å smake på profflivet. Hva er grunnen til at du valgte å dra til Manchester City?  En klubb hvor nåløyet må sies og være veldig lite.

«Jeg følte at jeg kunne stole på hva klubben hadde å tilby meg. En annen grunn var at City har et godt samarbeid med Strømsgodset»

- Annonse -

Hva vil du si er den største forskjellen mellom å spille for en klubbgigant i England fremfor å spille i lille Norge, er det noen forskjeller i treningskulturen f.eks?

«Det er mye mer profesjonelt  her i England. Det er tøffere og nivået er mye høyere»

Du har stadig nærmet deg din debut for Manchester City og nå sist var du veldig nære når dere vant 2-1 over Sheffield Wednesday i FA Cupen. Hvordan var det å sitte på benken? Og helt ærlig var du litt skuffet når du ikke kom innpå? Sa Manuel Pellegrini noe til deg etter kampslutt?
Tror du at du hadde kommet innpå hvis kampbildet hadde vært litt annerledes, feks at kampen hadde vært avgjort tidligere?

«Det var veldig morsomt å sitte på benken, men jeg ble selvfølgelig skuffa for at jeg ikke fikk spille.  Jeg er nesten 100% sikker på at jeg hadde kommet innpå hvis kampbildet hadde vært annerledes. Assistent manager Ruben Cousillas sa at det kommer flere muligheter. Det viktigste for meg er at jeg fortsetter å trene mye, forsetter å utvikle meg og holder meg skadefri. Alt annet som Premier League spill osv kommer helt sikkert!»

Hvor ofte trener du med A-laget til City og hva er ditt forhold til Manuel Pellegrini?

«Har trent med dem veldig mye i det siste og kommer til å trene med dem mye fremover tror jeg og håper jeg.
Føler vi har et bra forhold. Har hørt at han liker meg veldig godt, mer trenger jeg ikke å si» sier Bersant med et lurt smil om munnen.

Du lever et liv de fleste norske gutter på din alder drømmer om, kan du beskrive hverdagen din i Manchester?

«Kommer inn på treningsanlegget. Spiser frokost. Spiller litt fotballtennis med gutta. Trening kl 11. (1,5 time ca). Spiser lunch. Styrketrening + teknikk og skuddtrening. (egentrening).  Avslutter med tøying, isbad og boblebad. Også litt styrketrening på kvelden før jeg legger meg»

Har du noen råd du vil gi til unge fotballspillere som ønsker å bli gode?

«Mye effektiv trening. Ha det gøy!»

Hvorfor har du blitt så god? Hva er din sterkeste sider som fotballspiller?

«Har spilt fotball hele tiden. Trent veldig mye og hatt det veldig gøy. Er veldig god på alt egentlig, men det jeg er best på er vel hva jeg kan gjøre med ballen når jeg får den. Har veldig bra teknikk»

Hadde du Manchester City som favorittlag før du dro dit? Eller for å si det annerledes hva er ditt favorittlag? Har du noen favorittspiller eller forbilde?

«Nei. Er Barca fan. Storebroren min har alltid vært mitt forbilde, uansett om jeg er bedre enn han nå» svarer Bersant lattermildt.

Hvordan har verdensstjernene som Aguero, Toure osv tatt imot deg på A-lags treningene? Er det noen av de du har fått ekstra god kontakt med?

«Alle spillerne på A-laget har tatt meg imot på en bra måte når jeg har vært med dem»

Beste medspiller og beste motspiller?

«David Silva og motspiller er Kyle Walker»

Her hjemme spekuleres det i at du har valgt Kosovo sitt landslag og brent alle broer til Norge, stemmer det? Hadde du takket nei til Norge hvis du hadde blitt tatt ut i en landslagstropp nå?

«Ingenting er 100% bestemt enda. Hadde ikke takket ja til noe annet enn A-landslagsspill for Norge. Akkurat nå forholder jeg meg til Kosovo og kommer nesten til å gjøre det videre også»

Hvordan ser fremtiden ut for fotballspilleren Bersant Celina? Ser du for deg og bli i Manchester City og fornye kontrakten der?

«Jeg håper på å fornye kontrakten og bli i City»

Avslutningsvis vil jeg takke deg for at du stilte opp i intervjuet fra Fotballnerd.no og hele redaksjonen ønsker deg lykke til videre i din proffkarriere. Vi håper iallefall og se deg i en Norsk landslagsdrakt om ikke altfor lenge?

«hehe det får vi se på»

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -