Ivica Oli? takker for seg på landsslaget

252

I går kveld var eventyret slutt for Ivica Oli? (36), på det kroatiske landsslaget. 

HSV-stjernen har skrevet et avskjedsbrev der han ønsker å takke alle de menneskene som har hjulpet han opp igjennom hans fotballkarriere. 36 år gamle Ivica Oli?, blir ikke å se mer i den kroatiske landslagsdrakten. Han har spilt totalt 14 år med den kroatiske drakten på seg. 104 kamper og 20 mål har Olic scoret i sin karriere på landslaget.

Et avskjedsbrev på forbundets offisielle nettsted ville være Olics siste akt for landslaget:

Jeg bekrefter at jeg har besluttet å ikke lenger å fortsette å representere Kroatia, så jeg takker dere for alt. Jeg vil takke alle spillerne på landslaget, de spillerne som sammen med meg alltid har gitt ett hundre prosent både for seier som tap. Jeg ønsker også å takke alle trenere som har vært innom landslaget. Sist men ikke minst, jeg ønsker å si en stor takk til HNS.

- Annonse -

– Som har gjort det mulig slik at jeg kunne få presentere landslaget, over en langre tid.

En spesiell takk til de kroatiske media og fansen, som strekker seg enormt hver kamp, det gir energi som alltid fikk meg til å bli enda bedre. Jeg vil også takke min familie og mine venner som alltid har vært der for meg, uten  disse menneskene så hadde jeg ikke kommet så langt i min karriere. 

.Jeg har representert Kroatia mer enn 100 ganger, og har scoret 20 mål og jeg har spilt fem store mesterskap med  landslaget. Dette er en svært emosjonell dag for meg. Det Kroatiske landslaget vil for alltid være viktig for meg.

Til mine landslagskollegaer, jeg ønsker alle lykke til i Frankrike i sommer. Jeg vil være deres største støtte og vifte

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -