Jääger Sendte Vålrenga Til Himmels I Mjøndalen

191

Etter 22 minutter spillt, vartet Jääger opp med en kandidat til «Årets Mål» i Tippeligaen. Det skulle senere vise seg å bli det eneste målet i kampen.

Etter at Vålrenga tapte 4-2 mot Viking og mistet 3 verdifulle poeng i medaljekampen, var gjestene fra hovedstaden ivrige på å revansjere seg. Hovedstadtsklubben gikk ut i en offensiv 4-4-1-1 formasjon, men Mjøndalen klarte å forsvare seg relativt bra. Vertene hadde de første sjansene, og det kunne fort ha stått 1-0 til Mjøndalen etter et skudd av Midtgarden. Men det var Rekdal og hans menn som skulle sette ballen først i mål.

Helt ut av det blå, kom Vålrenga sin nummer 3, noen meter utenfor seksenmeteren i 22. minutt. Og tro det eller ei, estleneren lader sleggen og limmer ballen opp i krysset. En praktscoringen av høy klasse, som minner om Van Nistelroy i sine gode dager.

Etter Vålrenga sin scoring, klarte Mjøndalen aldri å komme tilbake i kampen. De hadde noen muligheter og var til tider nærme en utligning. Den største muligheten kom på overtid i andre omgang. På en corner, hvor alle mann kommer inn i boksen, inkludert Keeperen, kommer ballen inn i feltet og ballen er limt på hodet til Mads Hansen, som står 1,5 meter fra målet, men nordmannen klarer ikke å sette ballen i mål og ballen går i undersiden av tverrliggeren. Det som kunne ha vært 1 viktig poeng for Mjøndalen, ble med hjem til hovedstadsklubben.