Jan Halvor Halvorsen ferdig i Fredrikstad

905

Fredrikstad FK har lagt ut en pressemelding på sine hjemmesider, hvor det bekreftes at Jan Halvor Halvorsen er ferdig i FFK med umiddelbar virkning.

Les også: Mons Ivar Mjelde tar over Fredrikstad

Det var først Fredriksstad blad som omtalte saken i dag formiddag, i følge avisen hadde det i går vært hektisk møtevirksomhet på stadion og hvor det da hadde blitt avklart at treneren er ferdig i klubben.

Jan Halvor kom til FFK i November 2015 og skulle heve laget igjen etter en horribel 2015 sesong hvor klubben berget plassen i OBOS ligaen i siste serierunde, takket være Jervs Glenn Andersen. Halvorsen ble silet ut blant en rekke kandidater, og sikret seg tilslutt jobben som FFK trener. Da hadde han vært trener i Bodø Glimt hvor han rykket opp med klubben og berget klubben fra nedrykk etter at sesongen hadde startet trått for de gule i Tippeligaen.

- Annonse -

Les også: Fredrikstad styrer mot 2.divisjon

Vært under stort press

I Fredrikstad har det derimot ikke gått veien, FFK startet sesongen med en rekke treningskamper som laget ikke klarte å vinne. I serien har han hatt 10 tap, 5 uavgjort og 4 seiere på 19 kamper.

Før sommerpausen begynte FFK en rekke hvor de ikke tapte kamper før siste runde før ferien, da tapte de 2 – 1 for Raufoss etter å hatt 3 uavgjorte kamper og to seiere på rad. I Fredrikstad har ikke det vært godt nok og klubben har vært under massivt press fra omgivelsene. Blantannet var styreleder Arne Erik Olsen ute og uttalte til Fredriksstad Blad at media kun var opptatt av å skrive om de spillerne som var dårlige i klubben. Både supportere, media, radiomann Christian Brevik og også tidligere FFK helter har vært ute og uttalt sine bekymringer på hvordan laget har opptrådt i kampene, og har etterlyst endringer, både spillemessig og formasjonsmessig.

Les også: Bråk i Fredrikstad, styreleder ut mot media

Her er pressemeldingen fra Fredrikstad FK’s hjemmesider:

Styret i Fredrikstad Fotballklubb og Jan Halvor Halvorsen er i dag blitt enige om at Halvorsen fratrer sin stilling som hovedtrener i klubben med umiddelbar virkning.

Begge parter har gjennom gode og konstruktive samtaler kommet frem til at tiden er inne for å skille lag.

Jan Halvor Halvorsen gir uttrykk for at det har vært en spennende og utfordrende jobb i FFK, men nå ønsker han alle i klubben, supportere og andre FFK-støttespillere lykke til fremover.

Fredrikstad Fotballklubb takker Jan Halvor Halvorsen for hans innsats og engasjement som hovedtrener og ønsker han og hans familie det beste for fremtiden.

Fredrikstad 9. august 2016

– undertegnet –

For styret i Fredrikstad Fotballklubb, styreleder Arne-Erik Olsen

Jan Halvor Halvorsen

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -