Javi Martínez er ikke med i troppen til returoppgjøret mot PSV

158

FC Bayern München må klare seg uten Javi Martínez i tirsdagens Champions League-kamp mot PSV Eindhoven.

Den spanske forsvarsspilleren pådro seg en lårskadet i lørdagens kamp mot Augsburg, og måtte gi seg allerede tidlig i første omgangen.Hvor Mats Hummels kom inn for Javi, etter 29 minutter spilt av kampen. I en kamp hvor de til slutt vant hele 1-3.

Carlo Ancelotti vil se ut til å få tilbake Rafinha, som ikke var med i helgens seier over Augsburg, som er tilbake i trening etter han fikk en lyskeskade forrige uke på treningen.  Hvor han ble byttet ut etter at han fikk problemet i kampen mot Borussia Mönchengladbach forrige helg.