Jesse Marsch blir ny trener i Salzburg

92
Foto: Red Bull Salzburg klubblogo

RB Salzburg har funnet en ny trener. Jesse Marsch følger på Marco Rose som blir hovedtrener i Borussia Mönchengladbach til sommeren. Amerikaneren har signert en kontrakt fram til sommeren 2022.

- Annonse -

– Jesse Marsch er en trener som kommer til å videreføre veien vi har gått. Vi har fulgt med på hans karriere og utvikling har av og til vært i kontakt. Vi er overbeviste over både hans faglige og hans personlige kvaliteter. Han er godt kjent med vår filosofi og vår måte å spille fotball på, sier Salzburgs sportdirektør Christoph Freund til klubbens hjemmeside.

Marsch er godt kjent med Red Bull-klubbene. Fra 2015 til 2018 trente han New York Red Bulls og ble kåret til årets trener i MLS i 2015. Siden sommeren 2018 har 45-åringen jobbet som assistenttrener til Ralf Rangnick i RB Leipzig.

– Jeg er veldig glad. Det er en ære å kunne jobbe som trener i denne fantastiske klubben. Jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for videreføre suksessen i Salzburg. Det er en ny utfordring og jeg ser allerede frem til denne oppgaven, sier Marsch.

Klubben til Fredrik Gulbrandsen og Erling Braut Håland er på god vei til å vinne sitt sjette seriegull på rad. I sluttspillrunden ligger Salzburg sju runder før serieslutt ni poeng foran LASK Linz.

Kommentarer

kommentarer