Joe Cole: Jeg trives her

184

Joe Cole: Jeg trives her

Joe Cole (34) som for øyeblikket er på utlån til Coventry fra Aston Villa sier til Sky Sports at han trives i klubben.

Cole som er aktuell for spill mot Sheffield United i morgen sier:

– Det var noe som dukket opp, og det passet begge parter.

Joe Cole har massevis av Premier League og internasjonal erfaring med fortid i klubber som West Ham, Chelsea, Liverpool og Lille. Derfor var det nok mange som sperret opp øynene når låneovergangen fra Aston Villa kom i stand.

- Annonse -

– Det eneste jeg ønsker er å spille. Jeg er i form og dette var en god overgang for meg nå. Jeg trives veldig bra.

Hvor lenge ser du for deg å fortsette karrièren?

– Jeg ønsker å spille så lenge kroppen spiller på lag og så lenge jeg synes det er moro. Jeg trives veldig godt med å være i en klubb som er i riktig ende av tabellen, noe jeg ikke har vært en del av på lang tid avslutter Cole.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -