Jonas Lössl vil ta opp kampen om keeperplassen i Mainz05

291

Den danske målvakten Jonas Lössl lover å ta opp kampen med René Adler om keeperposisjon i Mainz den kommende sesongen, om Hamburger SV målvakten skulle komme til klubben. 

Den 28 år gamle Mainz-keeperen Jonas Lössl gjorde det klart at han blir i klubben, samtidig vet han ikke noe om ryktene rundt HSV målvakten René Adler, som ryktes å være på vei til Mainz. Hvor han skal kjempe om retten til å være førstekeeper for Mainz den kommende sesongen. Hvor han vil bli en konkurrent til Jonas Lössl, men det virker som den danske målvakten kan begynne å forberede seg på å kjempe om keeperplassen i klubben allerede.

I morgen timen i dag rapporterte de TO tyske avisene Kicker og Bild at en avtale med René Adler skal være like om hjørnet. Den 32-år gammel tysk keeperen kommer på free transfer fra Hamburger SV, og blir hentet inn som klubbens nye førstekeeper, skriver tyske medier. Allerede onsdag morgenen hevdet det to kildene, at Mainz fortsatt ønsket å ha med videre, som ennå har to år igjen av kontrakten med Bundesliga-klubben. Dansken skal ha sagt til den danske avisen tipsbladet.dk at han ønsker å bli i Bundesliga-klubben og kjempe for plassen.

Den samme meldingen kommer i fra klubbens sportsdirektør Rouven Schröder, som skal ha snakket med den danske målvakten.

- Annonse -

– Han har kontrakt med oss, og han har gjort det klart at han vil bli for å kjempe om plassen i målet. Men som alle andre fotballspillere må han måtte kjempe for en plass på laget, når det kommer inn en konkurrent om plassen, sier Rouven Schröder til tyske Bild og forklare videre:

– Jeg har alltid sagt at vi skal ha to gode målvakter i klubben. Da er det ikke mye mer å si om den saken.

Det er bare et år siden spilleren ble hentet til klubben fra den franske-klubben Guingamp, og den danske målvakten, sto bak et vaklende forsvar mesteparten av forrige sesong. Selv om han ikke hadde sin beste sesong. Fortiden har samtlige spillere i klubben ferie, og lader batteriene inn mot den kommende Bundesliga-sesongen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -