Jovic-dobbel da Frankfurt slo Schalke

86

(Frankfurt – Schalke 2-0) Eintracht Frankfurt har vunnet for femte gang i løpet av de siste seks kampene i Bundesliga. Etter seieren mot Schalke ligger klubben nå på fjerde plass.

Første omgang var sjansefattig. Kampen var preget av høy intensitet og mange dueller, men ballen var oftest på midtbanen. Dermed oppstod det ikke mer enn noen få halvsjanser, men uten at det ble farlig foran målene.

I andre omgang spilte Frankfurt mer målrettet og prøvde å sette press på Schalke. Samtidig var vertene effektive og scoret på sin første ekte målsjanse. Ante Rebic spilte en smart pasning på Luka Jovic, som satte ballen i mål.

Deretter var Frankfurt klart best og hadde flere muligheter. Rebic vant en duell med Salif Sané. Fra skrått hold traff kanten stolpen.

Kort tid senere økte Jovic ledelsen. Filip Kostic la ballen tilbake til spissen som hadde ingen vansker med å score.

Schalke sendt deretter et livstegn. Yevhen Konoplyanka traff tverrliggeren med et skudd fra 16 meter.

Likevel avgjorde Frankfurt kampen kun kort tid senere. Etter et hjørnespark reddet Ralf Fährmann mesterlig mot Rebic. Returen havnet hos Sebastien Haller som hamret ballen i nettmaskene fra kort hold.

Mens Frankfurt ligger på fjerde plass med tjue poeng, har Schalke kun ti poeng og ligger på 14. plass, ett poeng unna kvalikplassen.