Julian Brandt: «Tredjeplass er målet, da innfrir vi forventningene»

491

Julian Brandt hadde en meget god vårsesong for Bayer Leverkusen, og unggutten kan nå se fram til både Champions League og OL i tillegg til seriefotball.

Den 20-årige offensive midtbanespilleren håper at både han selv og klubben skal utvikle seg og ta nye steg fra forrige sesong.

Men selv om Leverkusen lengter etter et trofé, er Brandt mer forsiktig med tanke på mulighetene. Hertha Berlins trener Pal Dardai mener laget er så bra at han har tippet dem som ligamester.

«Det er ingen hemmelighet at Leverkusen lengter etter en tittel, men vi må være realistiske. Bayern og Dortmund er i veldig gode posisjoner akkurat nå, men det er vi også. Jeg tror DFB-cup alltid er en agenda for oss. Vi var uheldige som ble utslått forrige sesong, og det må vi lære av,» sier Brandt til bundesliga.com.

- Annonse -

«I ligaen må det viktigste være å gå direkte til Champions League, så tredjeplass bør være et mål. Det vil innfri forventningene i Leverkusen nå,» sier han.

Leverkusen er forsterket i sommer. Ramazan Özcan (Ingolstadt), Kevin Volland (Hoffenheim), Julian Baumgartlinger (Mainz) og Danny da Costa (Ingolstadt) er nye, i tillegg til at noen er kommet tilbake etter låneopphold i andre klubber.

LES OGSÅ: Her er alle overgangene i Bundesliga så langt i sommer

«Hovedsaklig er stallen inntakt, men unntak av Christoph Kramer (solgt til Borussia Mönchengladbach). De ny spillerne vil bli godt integrert. Det blir ikke noe problem. Spillerne vet hva dette handler om. De som har kommet inn har ikke spilt så annerledes tidligere,» sier Brandt.

En det stilles store forventninger til er Kevin Volland. Brandt skryter av sin nye lagkamerat.

«Han er en flott person som har kommet godt inn i gruppa og har scoret flere mål i treningskampene. Han er en god og ung signering for oss, og det vil definitivt gi valuta for pengene,» avslutter Brandt.

(Foto: Wikimedia Commons)

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -