Juventus hiver seg inn i kampen om Tottenham-stjernen

267
Dansken Christian Eriksen er i søkelyse til Juventus. Foto: Wikimedia

Juventus ønsker å vinne Champions League denne sesongen, og nå er de ut etter å forsterke laget med Christian Eriksen.

I sommer ble Christian Eriksen koblet med en overgang til både Barcelona og Real Madrid. Men det ble ikke noe konkret, og han spiller fremdeles i Tottenham. Men nå skal også Juventus ha spilleren på ønskelisten, og et skifte kan forekomme i januar.

For ifølge Daily Mail er Juventus nå på frierferd og ønsker å hente ham til klubben, hvor han visstnok skal være andre valget til den gamle damen.

Klubben prøver fortsatt å lokke Paul Pogba tilbake, men hvis det mislykkes, vil klubben da prøve å hente Eriksen. danskens kontrakt med Tottenham går ut om et og et halvt år, og klubben mener at de vil kunne lokke dansken til Italia om de ikke klarer å hente Pogba. Klubben har laget en liste over spillere de ønsker blant annet Adrien Rabiot og Aaron Ramsey.

[pro_ad_display_adzone id=»45146″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -