Juventus og Inter i budkrig om Lukaku

348
Romelu Lukaku i Man United-drakt. Bilde : Dmitrij Golubovich, Wikimedia Commons

Forhandlingene mellom Inter og Man United har stått i stampe for avstand mellom partene er fortsatt altfor stor. På Old Trafford krever de 83.2 millioner euro for spissen mens Inter har ikke gått høyere enn 65.
Derfor har Juventus blandet seg inn og har kommet opp med et annerledes forslag: Paulo Dybala i bytte for Lukaku.
Ifølge italienske kilder er Manchester United og belgieren enige om overgangen. Derimot er argentineren ikke helt overbevist.

En spissbytte som gagner ingen

Han har tydet på at han vil heller bli i Juventus og spille som falsk nier sammen med CR7. Sarriball er et fascinerende prosjekt for Dybala som hadde en veldig skuffende sesong i fjor da Allegri prøvde ham i en ‘fri rolle’ altfor langt fra målet.
Dybala vil likevel ikke bli hvis han ikke er ønsket eller nyttig lenger i Torino. Altså kan overgangen skje hvis styret og Sarri gir ‘La Joya’ klar beskjed at han er overflødig i stallen og i spillesystemet.

Det er vel en vanskelig situasjon. Dybala pleide å være en nøkkelspiller i Juventus, en som kunne, og burde, blitt enda sterkere enn han allerede var. Målfarlig, uforutsigbar og dyktig gjennom hele angrepsfronten.
Da stagnerte han mens konkurransen i startelleve ble tøffere og han begynte å miste selvtillit. Den nye posisjon lavere på siste tredjedel var spikeren i kista.
En ny begynnelse, enten under Sarri eller Solskjær, er nødvendig. Premier League er en veldig krevende liga og det fysiske er ikke Dybala sin styrke. I Sarri sin fotball kan derimot en teknisk spiller blomstre.
I tillegg er det tvilsomt at Lukaku er den rette profilen for Juventus’ nye sjef. Men klubben(e) vil fullføre overgangen for enhver pris…

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -