Juventus og PSG fortsetter forhandlingene om spillere

230
Bonucci på vei ut igjen? Foto: Flickr

Etter Gianluigi Buffon sin overraskende hjemkomst er forretninger mellom de italienske og de franske mesterne ikke over.
Den Gamle Dame vil absolutt ha midtbanespiller Adrien Rabiot, mens PSG er på jakt etter Leonardo Bonucci.

En urolig talent

24åringen har fått relativt lite spilletid i fjor og bestemte seg å forlate klubben som Bosman-spiller. Juventus tilbyr ham 7 millioner euro per år i tillegg til en bonus på 10 millioner når han signerer kontrakten.

Noen har reist tvil over Rabiot sin mentalitet og ego. Striden med Paris over fornyelsen har vært tøff og morens rolle i samtalene har ikke hjulpet Raboit sitt rykte som en primadonna.
Farens lange og tunge sykdom (han lå i seng i tolv år, lammet i hele kroppen bortsett fra øynene og øyenlokkene) har også påvirket Rabiot sin karakter og forsterket båndet med mamma.

Teknisk sett er han jo en temmelig beleilig spiller for Juventus og trolig egnet for Sarri-ball. Dyktig nok i begge faser, han kan bidra med styrke og klasse. Dette er alle enige om. Det er den psykologiske siden som forvirrer mange.

- Annonse -

Leonardo vil ha Leonardo

Leonardo Bonucci sin andre tid i Juventus kan vel være over allerede etter et kort år. PSG trenger en rutinert midtstopper og italieneren har erfaringen og, først og fremst, lederskapet laget trenger for å endelig bli en ekte storklubb.
Paris’ sportslige leder har tatt kontakt med spillerens agent. Det er for tidlig men Juventus skal sannsynligvis vurdere overgangen hvis pengene er gode. Bonucci er jo 32 og de svarte og hvite trenger mange millioner for å hente inn De Ligt eller en annen, yngre, toppforsvarer.
Bonucci ble «ofret» for to år siden, da mye mer sto på spill. Nå kan de lett skje igjen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -