Kai Havertz vil koste over 750 millioner kroner

280
Kai Havertz scoret sitt niende mål for sesongen. Bilde: Fuguito, Wikimedia.

Stortalentet Kai Havertz er en svært attraktiv spiller hos de største toppklubben i Europa, men spilleren vil koste enormt mye for den som kjøpe ham.

Når overgangsvinduet i sommer åpner, er det klart at Kai Habertz ønsker nye utfordringer i karrieren. Spilleren som etterspurt rundt om i fotball Europa har enormt mange friere. Den 20 år gamle tyskeren har imponert stort på Bayer Leverkusen denne sesongen og erf en fast mann i startoppstillingen til Bayer Leverkusen.

Klubber som Real Madrid, Juventus og Liverpool har blitt koblet til den offensive midtbanespilleren, og mer kan fremdeles nås.

Imidlertid må dem som ønsker å hente ham, ut med enn enorm sum for å lykkes å hente stjerneskuddet fra  Leverkusen sine klør, sier hovedtrener Peter Bosz.

– Kai er 20 år gammel, men dette er allerede hans fjerde sesong i Bundesliga. Det sier mye. Alle i Tyskland ser ham som et under. Han er fra Aachen og har vært her siden han var åtte. En god gutt som alltid er flink i sitt arbeid,  «forteller treneren til nederlandske avisen Algemeen Dagblad. Kai

- Annonse -

– Vi solgte kompisen Julian Brandt til Dortmund i fjor sommer. Havertz ble da den største salgsobjektet vårt. 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -