Kaiserslautern-tap i Münster

63

(Münster – Kaiserslautern 2-0) Etter fem kamper uten seier og fire kamper uten scoring vant Preußen Münster igjen. På fredag slo laget 1. FC Kaiserslautern.

Begge lag var offensive fra begynnelsen av og kampen bølget fram og tilbake. Både Münster og Kaiserslautern kom til noen avslutninger, men klarte ikke å sette ballen i mål.

Først etter halvspilt omgang kom kampens første nettkjenning. Kevin Rodrigues Pires spilte en fin pasning på Cyrill Akono. Sistnevnte spilte ballen videre til Niklas Heidemann som scoret alene med keeper.

Etter scoringen var det nesten utelukkende Münster som sørget for farlige situasjoner. Martin Kobylanski kunne ha økte ledelsen litt senere, men hans frispark ble reddet mesterlig av Lennart Grill.

Kaiserslautern klarte ikke å bryte ned Münsters forsvar og bød samtidig på mye rom. Etter et balltap av gjestene spilte hjemmelaget en fin kontring. Til slutt ble Akolo spilt gjennom av Kobylanski og økte ledelsen.

Heller ikke etter pausen var Kaiserslautern særlig farlige. Gjestene var offensive, men angrepene stoppet som regel opp ved sekstenmeteren. Münster var av og til farlige etter overganger, men klarte heller ikke å score flere mål. Hjemmelaget vant likevel fortjent.