Kamprapport: Poengdeling i Manchester-derbyet

102

Kamprapport: Poengdeling i Manchester-derbyet

Manchester United – Manchester City 0 – 0

Manchester-derbyet er som regel et av sesongens høydepunkt for begge lags supportere, men noe sportslig høydepunkt var det definitivt ikke søndag ettermiddag på Old Trafford.

De lyseblå gjestene manglet flere av sine viktigste offensive våpen i Sergio Kun Aguero og David Silva. Når i tillegg en så viktig spiller som Yaya Toure har en meget svak kamp, så hadde Manchester City lite å stille opp med. Allikevel klarte ikke hjemmelaget å komme til de altfor store sjansene og kampen bar preg av at ingen av lagene ville tape og vinnerviljen uteble. Gjennom hele kampen hadde lagene hver sin avslutning på mål, veldig beskrivende for kampen.

Av høydepunkt kan en nevne at Anthony Martial igjen virket god for Manchester United. Louis van Gaal hadde igjen satt Martial ute på venstrekant hvor han får en litt vel lang vei til mål. Så er spørsmålet om Martial ville hatt en enda bedre kamp dersom han hadde spilt i sin beste posisjon, nemlig midtspiss. I tillegg hadde Ander Herrera en ny god kamp og spanjolen viser igjen hvor viktig han er for United med sin løpskraft og smarthet.

- Annonse -

Eneste reelle sjansene i kampen kom i det 84 og 88 minutt. Første kommer da Anthony Martial chipper elegant gjennom til Jesse Lingard som går i bakrom. Lingard prøver bare å forlenge chippen over Joe Hart, men ballen går i tverrliggeren. I det 88 minutt vinner Fellaini en hodeduell og header ned til Chris Smalling. Forsvarsspilleren sikter mot nærmeste hjørne, men Joe Hart slår ballen ut til corner. Det tok altså 88 minutter før Manchester United fikk en avslutning på mål.

Resultatet gjør at Manchester City ligger på 22 poeng og tar tilbake tabelltoppen fra Arsenal som lånte førsteplassen over natta, mens Manchester United beholder sin fjerdeplass med sine 20 poeng.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -