Kampreferat: Fredrikstad vs Fram Larvik

538

Fredrikstad møtte Fram Larvik i begge lags generalprøver én uke før seriestart. Oppgjøret var en fartsfylt kamp med mange mål og veldig høy temperatur til å være treningskamp. Dette var også jubileumsdagen til FFK, klubben fylte 116 år og vi gratulerer.

Hjemmelaget åpnet kampen best og presset på umiddelbart men Fram hadde de største sjansene, Håvard Jenssen vartet opp med to klasseredninger tidlig i omgangen. Men ette 14 minutter fikk FFK sin første sjanse og var effektive. Veteli slo en lang ball dypt nede på Fredrikstad sin halvdel i bakrom, der kjempet Sellin seg forbi og var knallsterk mot Fram sine to stoppere og plasserte ballen enkelt forbi Kenneth Stenild i Fram buret.

7 minutter senere var det slurv i Fram forsvaret, Veteli trillet ballen ut til Reuterswärd som dro seg innover og skrudde ballen vakkert i lengste hjørne og 2-0 til rødbuksene. Og rett etterpå var det mer surr i Fram forsvaret og Tim Nilsen ble spilt alene gjennom av en fram back, og ikke nok med det men keeper Stenild sklei i tillegg så Nilsen fikk en veldig enkel oppgave å bare trillet inn 3-0 til hjemmelaget. Mer skjedde ikke i første omgang og det så ut til å bli en meget komfortabel seier til FFK.

Andre omgang startet også med litt press fra FFK men etter 56 minutter så slo Adil Zahid et bra frispark på pannebrasken til Jonas Pereira som på utsøkt hvis headet inn reduseringen for gjestene. Og da ble det fullstendig dominans fra Fram sin side. De presset Fredrikstad lavere og lavere. Og etter 69 minutter smalt det igjen, Fram spilte seg fint inn rundt 16- meteren til FFK og etter litt klabb og babb fyrte Anders Olsen avgårde et skudd som sneik seg inn til venstre for Jenssen, deretter var det kamp igjen. Fram fortsatte og presse og var nære utligning ett par ganger men det ville seg ikke FFK klarte og holde unna og vant sin tredje seier på rad mens Fram gikk på sitt første tap for året.