Kane blir draktsponsor for gamleklubben – støtter helsevesenet

155
Harry Kane. Foto: Flickr

Tottenham-spissen Harry Kane blir draktsponsor for sin tidligere klubb Leyton Orient. Han bruker draktene til League Two-klubben for å takke helsevesenet.

Leyton bekrefter at Kane blir draktsponsor i 2020/21-sesongen på sin hjemmeside. Forskjellige helseorgansisjoner frontes på draktene. På hjemmedrakten står «Thank you Frontline Heroes». På bortedrakten får Haven House Children’s Hospice plass, mens Mind, en veldedig organisasjon for mental helse, er å se på den tredje drakten. Klubben annonserer at 10% av draktsalget går til veldedigheten.

– Jeg ble født og vokste opp noen kilometer unna stadionet og jeg er veldig glad for å kunne gi noe tilbake til klubben som ga meg min profesjonelle debut. Det gir meg også en plattform til å kunne rette en stor takk til alle helter i førstelinje og til veldedigheten der ute som gir omsorg og hjelper i disse utfordrende tidene, sier Kane til Leytons hjemmeside.

Kane var på lån i Leyton fra januar til juni 2011. I 18 seriekamper scoret han fem mål for klubben.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -