kaotiske tilstander i Bundesliga

96
Bayern jakter David Neres Foto: Bayern München klubblogo

ThoaKampene i Bundesliga skal spilles for tomme tribuner denne helgen- men tar pause fra tirsdag neste uke.

 

Men nå har byen Bremen avlyst Werders kamp mot Bayer Leverkusen. Og mer kan komme. Flere toppledere i klubben er mildt sagt forbannet på den tyske fotball foreningen (DFL), som tydeligvis er fast bestemt på å gjennomføre kampene i helgen. Myndighetene i Bremen har valgt å avlyse Werder Bremens kamp hjemme mot Bayer Leverkusen, da dem frykter at supportere skal komme utenfor Weserstadion mens kampen pågår for tomme tribuner.

– Dette er sprøtt. Slutt å drive med lureri og land i virkeligheten, skriver Bayern-stjernen Thiago på Twitter.

- Annonse -

– La oss være ærlige, nå er det mye viktigere prioriteringer enn idrett, fortsetter han.

Den tyske fotball-ligaen DFL har bestemt at helgens serierunde skal gå som normalt – for tomme tribuner. DFL foreslår at både 1 og 2. Bundesliga stoppes tirsdag og frem til 2. april. Sportsjefen i BVB Michael Zorc er klar på at Tyskland burde ha stoppet nå. Han sier til Süddeutsche Zeitung.

– Når jeg ser at de spanske og italienske ligaene, som har 20 klubber hver og har enda flere kampdager, stopper, vil jeg spørre: hvorfor skal ikke vi gjøre det samme?

I 2. Bundesliga er allerede kampen mellom Hannover og Dynamo Dresden blitt utsatt, fordi to Hannover-spillere er smittet. Fredag ettermiddag melder også Nürnberg at de har en smittet spiller. Også Nürnberg spiller på nivå to og skal etter planen møte St. Pauli søndag. Det kommer også rapportere om at en spiller hos Paderborn skal ha fått påvist mulig corona-smittet. I så fall er også deres kamp i fare.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -