Karlsruhe foreløpig på topp etter seier mot Uerdingen

82
Marvin Pourie scoret sitt 13. mål denne sesongen mot Uerdingen. Bilde: Jacob Poul Skoubo, Wikimedia.

(Uerdingen – Karlsruhe 1-3) Karlsruher SC er foreløpig på førsteplassen i 3. Liga. Uerdingen, derimot, har ikke vunnet på åtte kamper og befinner seg i en krise.

Hjemmelaget begynte kampen offensivt. Laget fra Krefeld kom til noen sjanser, men bød samtidig for store rom. Dette klarte Karlsruhe å utnytte: Etter en ballgevinst marsjerte Manuel Stiefler framover på høyrekanten. Midtbanespilleren slo et innlegg i boksen som Marc Lorenz konverterte.

Kampen var jevn etter scoringen, men Karlsruhe viste seg å være effektive. Mario Erb spilte ballen med armen i egen sekstenmeter og gjestene fikk tildelt et straffespark etter en drøy halvtime. Anton Fink scoret fra elleve meter.

Fem minutter før pausen kom Uerdingen tilbake i kampen. Benjamnin Uphoff måtte gi retur etter Maximilian Beisters langskudd. Roberto Rodriguez styrte ballen i åpent mål.

I andre omgang hadde Uerdingen ballen mest, mens Karlsruhe forsvarte seg godt og prøvde å utnytte rommet Uerdingen bød på.

Kampen ble avgjort etter et innkast. Lorenz kastet ballen kjapt til Marvin Pourie. KSC-spilleren tok med ballen i feltet og hamret den i nettmaskene.

Etter seieren har Karlsruhe 51 poeng, like mange som Osnabrück. Uerdingen ligger på femteplassen med 39 poeng.