Karlsruhe spilte kun uavgjort – Wehen vant kampen om tredjeplassen

78

Karlsruher SC klarte ikke å slå Hansa Rostock og måtte nøye seg med ett poeng. Wehen Wiesbaden vant den viktige kampen mot Halle og ligger på tredjeplassen, kun tre poeng bak Karlsruhe.

Karlsruher SC – Hansa Rostock 1-1

Karlsruhe tok ledelsen etter halvspilt omgang ved David Pisot. Hjemmelaget trengte litt tid på å komme seg inn i kampen, men skapte flest sjanser og ledet fortjent til pausen.

Etter en time utlignet Lucas Scherff, og deretter var kampen jevn. Begge lag hadde mulighetene til å avgjøre kampen. Poengdelingen var til slutt et fortjent resultat.

Hallescher FC – SV Wehen Wiesbaden 1-4

Helgens toppkamp fant sted mellom tabellnaboene Halle og Wehen. Moritz Kuhns og Nicklas Shipnoskis drømmescoringer sendte Wehen to mål i føringen i en kamp som ble spilt på høyt nivå.

- Annonse -

Manuel Schäfflers 3-0-scoring svarte Moritz Heyer omgående på. Kampen var jevn og Halle hadde flere gode muligheter til å score. På overtid avgjorde Schäffler for godt og sikret Wehen tredjeplassen.

FC Carl Zeiss Jena – KFC Uerdingen 0-0

Heller ikke mot nedrykkstruede Jena klarte Uerdingen å vinne sin første kamp siden midten av desember. Første omgang var jevn med sjanser for begge lag, men fordeler for Jena.

I andre omgang var Jena klart best og produserte mange gode muligheter, men misbrukte alle sammen. På overtid kom Jenas største sjanse da Marius Gröschs heading gikk i stolpen, tverrliggeren, målstreken og spratt tilbake i feltet.

TSV 1860 München – SV Meppen 1-0

1860 åpnet med en stor sjanse da Sascha Mölders traff stolpen etter fem minutter. Utenom det var kampen jevn og sjansefattig, men Philipp Steinharts scoring fra straffemerket sikret vertene ledelsen.

Heller ikke i andre omgang oppstod det mange sjanser og 1860-forsvaret hadde god kontroll på et harmløst bortelag. Etter seieren ligger 1860 på femteplassen, ni poeng bak kvalifiseringsplassen. Samtidig er avstanden til nedrykksplassene for øyeblikket elleve poeng.

SG Sonnehof Großaspach – Würzburger Kickers 2-1

Großaspach har foreløpig forlatt nedrykksplassene og lagt press på Braunschweig. Kampen startet med en stor sjanse på hver side, men utover i omgangen var lite som skjedde foran målene.

Würzburg begynte bra i andre omgang, men klarte ikke å treffe målet. I de siste ti minuttene kom kampens tre scoringer. Zlatko Janjic sendte vertene i ledelsen. Janik Bachmann utlignet fem minutter senere. Jannes Hoffmann avgjorde kampen på overtid.

Preußen Münster – SpVgg Unterhaching 3-0

I en jevn kamp sendte Rene Klingenburg Münster i føringen etter sju minutter. Unterhaching hadde én stor mulighet til å utligne, men ellers var kampen sjansefattig.

I andre omgang oppstod det flere sjanser. De fleste sjansene ble skapt av hjemmelaget som økte ledelsen i kampens siste ti minutter ved scoringer av Philipp Hoffmann og Simon Scherder.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -