Kenan Kocak er ferdig i Sandhausen

39
Har fått sparken i Sandhausen: Kenan Kocak. Bilde: Wikimedia.

SV Sandhausen har sagt opp sin hovedtrener Kenan Kocak. Klubben kunngjør avgjørelsen på sin nettside. Oppsigelsen begrunnes med klubbens tunge sportslige situasjon.

- Annonse -

– Vi takker Kenan som har utviklet laget enormt med sitt framragende arbeid de siste to årene. Dessverre har vi ikke hatt suksess som fortjent denne sesongen. Derfor ønsker vi å gi laget en ny sportslig impuls. Dette er en mørk dag for oss alle. Det var en meget vanskelig avgjørelse, sier Sandhausens president Jürgen Machmeier.

Kenan Kocak ble hovedtrener i Sandhausen i juli 2016. I 2016/17 havnet laget på 10. plass og ett år senere avsluttet Sandhausen sesongen på 11. plass. I begge sesonger lyktes Kocak dermed å ikke rykke ned.

Denne sesongen har Sandhausen samlet kun fem poeng etter ni kamper. Laget har vunnet kun én kamp så langt denne sesongen. Allerede mot slutten av forrige sesong begynte resultatene å bli dårlige: Av de siste elleve kampene i 17/18 klarte Sandhausen kun å vinne én eneste.

– Dessverre har vi ikke belønnet oss for våre gode kamper i denne sesongen. Vi spilte ofte bra, men dette ble ikke synlig i resultatene. Jeg er overbevist at gutta snart vil få suksess igjen, om de fortsetter å jobbe som de har gjort. Jeg takker Sandhausen for sjansen jeg har fått, og tenker at jeg har tilbakebetalt tilliten i de siste to årene, sier Kocak.

Klubben har ikke opplyst om hvem som overtar laget. Etter landslagspausen møtes Sandhausen og Ingolstadt i en bunnduell.

Kommentarer

kommentarer