Khedira: – Jeg er stor Premier League-fan

149
Sami Khedira. Bilde: Granada, Wikimedia.

Den tidligere tyske verdensmesteren Sami Khedira åpner opp om sin beundring for Premier League.

Sami Khedira er i en vanskelig situasjon i Juventus om dagen. Etter å ha vært ute med skade i to måneder fram til midten av august, har midtbanespilleren ikke spilt en offisiell kamp for de italienske seriemesterne denne sesongen.

33-åringens kontrakt varer ut 2020/21-sesongen, og mye tyder på at Khedira kommer til å forlate Juventus gratis neste sommer. Både Tottenham og Everton ryktes å være interesserte i 33-åringen.

Les også: Avis: Newcastle interesserte i å låne Chelsea-stopper

- Annonse -

I sendingen «Das aktuelle Sportstudio» på den tyske TV-kanalen ZDF forteller Khedira om sin beundring for den engelske ligaen.

– Jeg er stor Premier League-fan, og det har ikke noe med verdensklassepersonlighetene Mourinho og Ancelotti å gjøre. Det har aldri vært noe hemmelighet, og jeg har alltid vært åpen om dette, sier Khedira.

Les også: Sørloth med straffebom da Leipzig slo Bielefeld

Selv om Khedira godt kan tenke seg å spille i Premier League, er han tydelig på at dette ikke vil skje før neste sommer. Tyskeren utelukker en overgang i januar.

– Jeg kommer ikke til å forlate klubben i januar. Jeg vil respektere min kontrakt fram til sommeren 2021. Når jeg drar, vil jeg at Juventus-supporterne husker meg som en stor spiller, forklarer Khedira.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -