Kicker: Dardais tid som Herthas hovedtrener nærmer seg slutten

69
Hvor lenge sitter Pal Dardai på Hertha-benken? Bilde: Football.ua, Wikimedia.

Hertha BSC ser ut til å lete etter en ny trener som kan ta over Bundesliga-laget. Dette beretter den tyske sportsavisen kicker. Klubbledelsen skal ha mistet tilliten til Pal Dardai.

- Annonse -

Dardai ble Herthas hovedtrener i februar 2015 og reddet laget fra nedrykk. Sesongene deretter hadde et tydelig mønster. Mens Hertha var sterke i høstsesongen, presterte laget mye dårligere i vårsesongen.

Dette mønsteret følger Hertha også i år. Etter 17 kamper lå klubben kun tre poeng bak Europa League-plassene. I tolv kamper siden jul har laget kun tatt elleve poeng. De siste fem kampene har klubben til Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbred tapt.

Særlig måten Hertha har tapt de siste kampene på har fått Herthas sjefer til å miste troen på Dardai. I tillegg var ungarerens opptreden i mediene i det siste ikke særlig diplomatisk, samt at trenerens forhold til sportssjef Michael Preetz ikke ser ut til å være bra for tiden. Kicker viser til kildene blant andre klubber og agenter som beretter om at Hertha leter etter en ny trener som kan ta over laget til sommeren. Om lagets prestasjoner ikke bedrer seg, kan Dardais tid være over før sommeren.

Dardai, med 286 kamper klubbens rekordspiller i Bundesliga, har kontrakt ut 2019/20-sesongen. Klubben fornyet kontrakten i desember. I tillegg har Dardai en permanent kontrakt som ungdomstrener i klubben.

Kommentarer

kommentarer