Kicker: Dortmund henter Götze tilbake for 190 millioner kroner

286

Borussia Dortmund og Bayern München har kommet til enighet om Mario Götze, skriver fotballmagasinet Kicker.

Tre år senere etter at Mario Götze byttet ut Borussia Dortmund med Bayern München er han på vei tilbake til BVB. Den tyske fotballmagasinet Kicker skriver at handelen mellom de to store klubbene skal være i orden.

Mens han i 2013 ble solgt til Bayern München for 230 millioner kroner, går han tilbake for rundt 190 millioner norske kroner. Det har i løpet av flere dager blitt kjent at Bayern München og Borussia Dortmund var i forhandlinger om en overgang for 24-åringen. Götze som aldri ble en stor suksess i den røde drakten.

Bayern styreformann Karl-Heinz Rummenigge har gjentatte ganger bekreftet at  klubbene var i dialog om et salg av spilleren som har en kontrakt, med Bayern ut neste sommer.

- Annonse -

Götze på plass i Dortmund

Flere tyske medier melder at Mario Götze skal være på plass i Dortmund. Ifølge både Kicker og Sky Sports Tyskland, vil overgangen fra Bayern München til Borussia Dortmund snart være en realitet. Götze har i løpet av den siste uken vært koblet med en overgang til BVB,  og nå tyder det meste på at han er på vei tilbake.

Det melder både Kicker og Sky Sports Tyskland, som også melder at den tyske landslagsspilleren er på plass i Dortmund. Som meldt tidligere må Borussia Dortmund ut med 190 millioner norske kroner for spilleren, som aldri ble noe suksess i Bayern München.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -