King: -Kunne ikke si nei til Everton

183
Joshua King i duell med Sami Khedira på Ullevaal i 2016. Foto: Willy Larsen, Fotballnerd.no.

Joshua King har gjort sitt første intervju som Everton-spiller.

-Jeg fikk en telefonsamtale fra Carlo Ancelotti og de sa det ganske rett fram til meg. Jeg vil få sjanser og må jobbe hardt. De vil ha meg på laget for å hjelpe til med å kvalifisere oss til Europa League og Champions League. Vi er i en god posisjon nå, sier King til Evertons You Tube-kanal.

Han forteller at Carlo Ancelotti er hovedårsaken til at han valgte Everton.

-Selvsagt å ha Carlo som har vunnet det han har. Han er et stort, stort navn i fotballverden. Jeg kunne ikke si nei til å lære fra en manager som Carlo, sier King.

- Annonse -

Han fikk sin Everton-debut som spiller i kampen mot Leeds. Nordmannen kom inn som innbytter for Alex Iwobi i det 87. minuttet onsdag 3. februar.

-Jeg hadde innbytterpuls, men det er over nå. Jeg var henrykt over å få debuten sier han om den første kampen og understreker at han må jobbe hardt for å få spille.

-Jeg ser virkelig fram til neste kapittel i min karriere, sier King

Han bringer følgende kvaliteter med seg til Everton.

-Jeg er rask, kraftfull og sterk. Jeg har et brukbart scoringssnitt. Jeg vil hjelpe laget i alle måter manageren kan bruke meg, sier Joshua King.

Se hele intervjuet med King her.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -