Kjetil Zachariassen og Ashantigold nærmer seg CAF Champions League

148

Søndag møter Kjetil Zachariassen og Ashantigold en spennende motstander i den viktige kvalifiseringskampen for CAF Champions League. Karela United fra Aiyinase er neste hinder på veien.

Ashantigold-trener Kjetil Zachariassen sier han forventer en tøff kamp mot Karela United på søndag. Ashanti er Premier A Champions i Ghana.

- Annonse -
Ashantigold. Vinnere av Ghana Premier A.

Kampen på søndag er semifinale i Ghana FA Tier I “Special Competition”. Et sluttspill for de beste lagene i grunnserien.

“Miners” (Ashantigolds kallenavn red. bemerkning) er vertskap for laget fra Aiyinase på Len Clay Stadium i Obuasi på søndag.

Ashantigold har målet klart. Klubben satser på finale og kvalifisering for neste års sluttspill.

I forkant av kampen sier Kjetil Zachariassen at dette blir nok en tøff test for spillerne, men han har også stor tro på seier.

“Det blir en vanskelig kamp for oss, mot en god motstander. De er fysiske og besittelses orientert. Men vi vil alltid diktere spillet for våre motstandere. De må lese spillet vårt og spille kampen på våre premisser,” sier han i et pre-match intervju. 

Under ledelse av Østfoldingen, har klubben blitt vinnere av Ghana Premier A, og spiller søndag semifinale i det nasjonale sluttspillet.

Ashantigold trenerteam.

Zachariassen har satt sitt preg på laget fra Obuasi etter han tok over fra den serbiske treneren Svetislav Tanasijevic.

Hvis “Miners” vinner semifinalen på søndag møter de vinneren av kampen mellom Hearts of Oak og Asante Kotoko. Den kampen spilles i Accra, på Accra Sports Stadium.

Ashantigold kom til semifinalen etter at de slo Medema SC 1-0 hjemme i Obuasi.

Ashantigold etter seier 1-0 over Medema SC.

Fotballnerd.no skal forsøke å intervjue Coach Zachariassen etter kampen på søndag. Håper det beste for nordmannen som har stor suksess på Afrikas vestkyst. Han har allerede vunnet Premier A som trener for Ashanti Gold S.C.

Kommentarer

kommentarer