Klaassen: Kan ikke sammenligne meg med Xavi og Kroos

148

Werder Bremens playmaker Davy Klaassen mener det er helt umulig å sammenligne han med med spillere som Xavi Hernandez og Toni Kroos.

Den nederlandske landslagsspilleren har fått en god start på oppholdet i Bundesliga-klubben SV Werder Bremen, etter han ble solgt fra Everton. Midtbanespilleren som er kjent for å ha en god ball-touch og en god pasningsfot, i tillegg har han bevist seg ekstremt kreativ i spillet. Det har ført til at han har mange beundrere, inkludert legenden Johan Cruyff, som «faktisk» sammenligner Klaassen med spillere som Xavi og Kroos.

Men selv sier hovedpersonen at det ikke går å sammenligne, ham med spillere som Xavi og Kroos, det er på et høyere nivå, sier han ifølge SportsMax.

– Nei, jeg tror det er umulig å sammenligne spillere,» sier han til SportsMax. Før han fortsetter:

– Og jeg synes det er enda mer umulig å sammenligne noen med Xavi og Kroos.

- Annonse -

– Det er umulig fordi de er noen av de beste midtbanespillerne i verden. Så det er fint av han å si det [Johan Cruyff]. Men ja, jeg tror det er langt opp til dem to, sier midtbanespilleren.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -